Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanını kesmek

Rüyada düşmanını kesmek

Rüyada düşmanını kesmek hak yoluna döneceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, istediği arabaya bineceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, çocuk sahibi olacağına, bir fitne çıkarmaya, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kızgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanını kesmek gördüyseniz:

  • Borç alacak konuları, mali başlıklar, ortağınızın veya eşinizin maddi durumundaki gelişmeleri ilgilendiren alanlarda daha gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada düşmanı kesmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına delalet eder.

Rüyada düşmanın saçını kesmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanının saçını kesmek sağlığının yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada düşmanının boğazını kesmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine inanılır.

Rüyada düşmanının kafasını kesmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın kafasını kesmek rahat şekilde geçineceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanın boğazını kesmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada düşmanın başını kesmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments