Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinden mektup almak

Rüyada tanıdık birinden mektup almak

Rüyada tanıdık birinden mektup almak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yol alacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık birinden mektup almak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyorsa durmayın.

Rüyada tanıdık birinden mektup almak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden mektup almak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, planlı ve programlı davranacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babadan mektup almak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada asker mektubu görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına tabir olunur.

Rüyada mektup yazmak istenen herşeye kavuşulacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mühürlü mektup görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı mektup görmek hatalı yollara gireceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok mektup görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments