Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mektup yazmak

Rüyada mektup yazmak

Rüyada mektup yazmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kötü duygularından arınacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalet eder.

Rüyada mektup yazmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi yapsın veya bildiği yoldan gitsin.

Rüyada sevdiğinin mektup yazdığını görmek saygın biri olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye mektup yazmak daha fazla dünya malı sahibi olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada aşk mektubu yazmak yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına işarettir.

Rüyada sevgiliye mektup yazmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada birisine mektup yazmak gelirinden yana memnun olacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, zor bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada babaya mektup yazmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada birine mektup yazmak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşa mektup yazmak çok iyi mevkilere geleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments