Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanından intikam almak

Rüyada düşmanından intikam almak

Rüyada düşmanından intikam almak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, gelirinin garanti olacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanından intikam almak gördüyseniz:

  • Biraz daha rahat olmaya çalışın, umut size uzak olmamalı, hiçbirşey son değildir, sürprizler yaşamın ta kendisidir.

Rüyada düşmanından intikam almak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinden intikam almak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanını dost gibi görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına delalettir.

Rüyada düşman tarafından dövülmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine inanılır.

Rüyada sürekli düşmanını görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, işlerinin başarılı olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına inanılır.

Rüyada düşmanla alay etmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada devlet düşmanı görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, hileye, fesada bulaşacağına işaret eder.

Rüyada düşmanın elinden silah almak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments