Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli düşmanını görmek

Rüyada sürekli düşmanını görmek

Rüyada sürekli düşmanını görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza tabir olunur.

Rüyada sürekli düşmanını gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada sürekli düşmanını görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli merdiven inmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine inanılır.

Rüyada sürekli bir yerden düşmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini sürekli görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli abdest almak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sürekli araba sürmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli birilerinden kaçmak şansının ve kısmetinin açılacağına, girilen yolda zarar edileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına yorulur.

Rüyada sürekli bebek emzirmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, gururlandıracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments