Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmandan bir şey almak

Rüyada düşmandan bir şey almak

Rüyada düşmandan bir şey almak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmandan bir şey almak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan insanlara karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Rüyada düşmana bir şey vermek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada düşmandan bir şey almak adımların çok iyi bir yol açacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulur.

Rüyada düşmanından bir şey almak kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir düşman görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada düşman evine gitmek asil kimselerden çıkacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanın evini görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanının oynadığını görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanının evine girmek işveren koltuğunda oturacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments