Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmana hediye vermek

Rüyada düşmana hediye vermek

Rüyada düşmana hediye vermek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hedeflerini tutturacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulur.

Rüyada düşmana hediye vermek gördüyseniz:

  • Geçmişte sağlığınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konu tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada düşmanından hediye almak ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, sıkıntı yaşanacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına rivayet eder.

Rüyada düşmana hediye vermek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, iflas edeceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada düşmandan hediye almak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşman evine girmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanı bıçaklamak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanın elinde bıçak görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada düşmanın evini görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanından tokat yemek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, attığı her adımı düşüneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments