Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş düşmesini görmek

Rüyada diş düşmesini görmek

Rüyada diş düşmesini görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, kazancınızın artacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada diş düşmesini gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir veya bir yere davet edilebilirsiniz.

Rüyada dişlerin düşmesini görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tek diş düşürmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada ön dişlerinin düştüğünü görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, sıkıntılarının daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada diş telinin düştüğünü görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, yaşama dört elle sarılacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş düşürdüğünü görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada takma dişlerinin düştüğünü görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalettir.

Rüyada dişlerin düşmesi görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada diş dolgusu düşürmek daha büyük adımlar atılacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments