Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kusmak

Rüyada kusmak

Rüyada kusmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kusmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya ya da pazarlığa açık olmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada sevgilinin üstüne kusmak bol kazançlı günler geçireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz kusmak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kusmak ve temizlemek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada makarna kusmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada yemek kusmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kusmak evini ve ailesini unutacağına, kendisine kızacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına inanılır.

Rüyada avucuna kusmak sevgisinin artacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz köpük kusmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments