Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dul kaldığını görmek

Rüyada dul kaldığını görmek

Rüyada dul kaldığını görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, kazancını iki kat arttıracağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada dul kaldığını gördüyseniz:

  • Pozitif düşünmeye gayret edin.

Rüyada dul kaldığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada dul kalmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına tabir olunur.

Rüyada dul birini hamile görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dul bir adamla evlenmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada dul birinin evlendiğini görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine tabir olunur.

Rüyada dul bir adamla evlendiğini görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada dul kadını gelinlikle görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada dul birisiyle evlenmek şöhret ve hayır getireceğine, işin düzeltileceğine, daha zengin hale geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments