Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanın soyulduğunu görmek

Rüyada dükkanın soyulduğunu görmek

Rüyada dükkanın soyulduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada dükkanın soyulduğunu gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konular, iniş çıkışlı durumlar, anlaşmalar veya düzenlemeler söz konusu olabilir.

Rüyada dükkanın soyulması görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanı soyulmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, muradın yerine geleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkanının soyulduğunu görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkanın soyulduğunu görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, içine düşen fesada yeniliceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan soyulduğunu görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına yorulur.

Rüyada soyulmuş armut görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, haneye dertlerin gireceğine , iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada soyulmuş şeftali yemek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Rüyada soyulmuş ayva yemek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments