Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğüne çağrılmamak

Rüyada düğüne çağrılmamak

Rüyada düğüne çağrılmamak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada düğüne çağrılmamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da gözden kaçırıyor olabilirsiniz.

Rüyada düğüne çağrılmamak hayatının iplerini eline alacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çağrı merkezi görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cevapsız çağrı görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda cevapsız çağrı görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, sözünde duracağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sofraya çağrılmamak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün ve cenazeyi aynı anda görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet eder.

Rüyada düğün törenine katılmak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada dayısının düğününü görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments