Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneannemin evini görmek

Rüyada anneannemin evini görmek

Rüyada anneannemin evini görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine tabir olunur.

Rüyada anneannemin evini gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, sanatsal başlıklı konular veya estetik alanlarda davetler, teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada anneannemin evini görmek çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada anneanne evini görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada anneannenin evini görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneanneyi öpmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anneanne görmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Rüyada anneanneyi ölürken görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, eline para geçeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dede ve anneanneyi görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş anneannenin elini öpmek attığı her adımı düşüneceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments