Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde siyah giymek

Rüyada düğünde siyah giymek

Rüyada düğünde siyah giymek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada düğünde siyah giymek gördüyseniz:

  • Değişimden kaçınmamamnız değecek kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada düğününde siyah elbise giymek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalettir.

Rüyada düğünde siyah giymek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde beyaz elbise giymek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada gelinlik giymek düğün görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak gülmeye hasret kalacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giymek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde yeşil giymek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments