Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının düğününü görmek

Rüyada bir arkadaşının düğününü görmek

Rüyada bir arkadaşının düğününü görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, işlerinde kara geçeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının düğününü gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını düğününü görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini almak sorunların üzüntülere neden olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşının düğününü görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, layık olduklarına sahip olacağına, sonuçtan memnun kalacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşın düğününü görmek şansının ve bahtının açık olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşın düğününü görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, başarı ve zafer kazanacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının düğününü görmek yapacağı planların altüst olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaş düğünü görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının düğününü görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments