Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün sahibi olmak

Rüyada düğün sahibi olmak

Rüyada düğün sahibi olmak zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına rivayet eder.

Rüyada düğün sahibi olmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz üşütme ile gelen hastalıklara açıksınız.

Rüyada düğün sahibi olmak toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada doğa üstü güçlere sahip olduğunu görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, rahat bir hayat süreceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada lüks ev sahibi olmak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir eve sahip olmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada özel yeteneklere sahip olmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun sahibi olmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, mutluluk ve başarı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada anahtar sahibi olmak sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna sahip olduğunu görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments