Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda üşümek

Rüyada karda üşümek

Rüyada karda üşümek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada karda üşümek gördüyseniz:

  • İyi tarafına gelince, bundan sonra harcamalarınız daha aklı başında olabilir.

Rüyada karda üşümek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üşüdüğünü görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, işlerinde başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üşümek titremek iyi geçiminin devam edeceğine, imkânsızı başaracağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üşüdüğünü görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün üşüdüğünü görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine inanılır.

Rüyada yağmurda üşümek işlerin günden güne bozulacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının üşüdüğünü görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, dinç kalacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada soğuktan üşümek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments