Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün çalmak

Rüyada düğün çalmak

Rüyada düğün çalmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kendisini keşfedeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada düğün çalmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir.

Rüyada düğünde saz çalmak büyük maddi kazanç elde edileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada düğün çalmak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada düğünde zılgıt çalmak sağlık sorunlarından kurtulacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada düğünde davul çalmak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyini çaldırmak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı zilini çalmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı çalmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işarettir.

Rüyada sarımsak çalmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, kazancını arttıracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments