Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve sevgili görmek

Rüyada anne ve sevgili görmek

Rüyada anne ve sevgili görmek zor günler geçirileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada anne ve sevgili gördüyseniz:

  • Kendinizi frenleyemezseniz büyük bir tatsızlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin annesi görmek lükse ve konfora kavuşacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin annesini görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesine sarılmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve sevgili görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgili annesini görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, gülen yüzünün solacağına, sorunlarını çözebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin sevgilisini görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, hakkını savunamayacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments