Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin annesine sarılmak

Rüyada sevgilinin annesine sarılmak

Rüyada sevgilinin annesine sarılmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesine sarılmak gördüyseniz:

  • Alelacele kararlar almadan veya seçimler yapmadan önce seçeneklerinizi dikkatle değerlendirin.

Rüyada sevgilinin annesine sarılmak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine işarettir.

Rüyada korkup anneye sarılmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesine sarılmak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş anneyle sarılmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne sarılmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yanlışlara düşeceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalettir.

Rüyada ölen annesine sarılmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bir fitne çıkarmaya, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vefat etmiş anneye sarılmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anneye sarılıp ağlamak kazançlı işlere gireceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments