Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağı uçuklamak

Rüyada dudağı uçuklamak

Rüyada dudağı uçuklamak sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, rahat geçinerek yaşayacağına işarettir.

Rüyada dudağı uçuklamak gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yer değişikliği türünde durumlar da söz konusu olabilir.

Rüyada dudak uçuklamak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok önemli noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudağı uçuklamak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudak uçukladığını görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağın uçukladığını görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada dudaklarının uçukladığını görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalet eder.

Rüyada dudağının uçukladığını görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada dudakları uçuklamak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine yorulur.

Rüyada uçukladığını görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments