Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçukladığını görmek

Rüyada uçukladığını görmek

Rüyada uçukladığını görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada uçukladığını gördüyseniz:

  • Değerli bir amaç için yardımdan çekinmemeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada dudağı uçuklamak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudakları uçuklamak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalettir.

Rüyada dudağının uçukladığını görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, muradınıza ereceğinize inanılır.

Rüyada dudaklarının uçukladığını görmek maddi yükünün artacağına, küskünlük yaşanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçukladığını görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işarettir.

Rüyada dudak uçukladığını görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yeni hobiler edinileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Rüyada dudak uçuklamak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına işaret eder.

Rüyada dudağın uçukladığını görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments