Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört mevsimi yaşamak

Rüyada dört mevsimi yaşamak

Rüyada dört mevsimi yaşamak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, hasta ise bakacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada dört mevsimi yaşamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları veya girişimlerinizi normal akışının dışında hareketlendirmek mümkün olmayabilir.

Rüyada dört mevsim yaşamak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada dört mevsimi yaşamak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddi varlığının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevsimsiz dut yemek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına rivayet eder.

Rüyada iki mevsimi bir arada görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mevsiminde olmayan karpuz görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada mevsim dışı karpuz görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mevsimsiz karpuz yemek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, kazancın günden güne düşeceğine işarettir.

Rüyada mevsimsiz kiraz görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments