Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevsiminde olmayan karpuz görmek

Rüyada mevsiminde olmayan karpuz görmek

Rüyada mevsiminde olmayan karpuz görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada mevsiminde olmayan karpuz gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri doğrultusunda hareket etmeniz gerekmiyor.

Rüyada mevsiminden önce karpuz görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada mevsim dışı karpuz yemek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mevsimi dışında karpuz görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada kış mevsiminde karpuz görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mevsiminde olmayan karpuz yemek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına işarettir.

Rüyada mevsimsiz karpuz yemek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada mevsimi dışında karpuz yemek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevsiminde karpuz görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments