Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki mevsimi bir arada görmek

Rüyada iki mevsimi bir arada görmek

Rüyada iki mevsimi bir arada görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada iki mevsimi bir arada gördüyseniz:

  • Başkalarının söylediklerine göre hareket etmemeli ya da söylenenlere inanmamalısınız.

Rüyada iki mevsimi bir arada görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada mevsim meyvesi görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına alamet eder.

Rüyada mevsimsiz erik yemek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine delalet eder.

Rüyada kış mevsimi görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, borçlarından kurtulacağına, dostlarını da iyi seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilkbahar mevsimi görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, parasız kalmaya yorulmaktadır.

Rüyada kış mevsiminde denize girmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada mevsimsiz meyve görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalettir.

Rüyada mevsim dışı karpuz yemek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments