Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hep aynı yerleri görmek

Rüyada hep aynı yerleri görmek

Rüyada hep aynı yerleri görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hep aynı yerleri gördüyseniz:

  • Kendinizi etrafa ya da beğendiğiniz kişiye çok sevdireceksiniz.

Rüyada hep aynı yerleri görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalettir.

Rüyada hep aynı yere gitmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına işaret eder.

Rüyada hep aynı yeri görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada hep aynı rüyayı görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada hep aynı kişiye aşık olmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada hep aynı kişiyi görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hep aynı kişileri görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada hep aynı adamı görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments