Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dönen salıncak görmek

Rüyada dönen salıncak görmek

Rüyada dönen salıncak görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, müjdeli haberler alacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dönen salıncak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

Rüyada salıncakta uyumak umutlarının söneceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, haklılığının anlaşılacağına inanılır.

Rüyada yeşil salıncak görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salıncak binmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, mutlu günler göreceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini salıncakta görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, takdir edilen kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini salıncakta görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine delalet eder.

Rüyada salıncak sallamak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, sıkıntılarının geçeceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikle salıncakta sallanmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine yorulur.

Rüyada başkasını salıncakta görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments