Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini salıncakta görmek

Rüyada kendini salıncakta görmek

Rüyada kendini salıncakta görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini salıncakta gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri saklayan kişiler, endişelerinizi paylaşmanız veya sorular sormanız noktasında kritik önem taşıyor olabilir.

Rüyada salıncakla uçmak huzurunu kaybedeceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil salıncak görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada salıncağa binmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalettir.

Rüyada uçan salıncağa binmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kırık salıncak görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin salıncakta sallandığını görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lunaparkta salıncağa binmek dedikodu edeceğine, yeni bir işe gireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikle salıncakta sallanmak aradaki buzları eriteceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments