Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma vermek

Rüyada dondurma vermek

Rüyada dondurma vermek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulur.

Rüyada dondurma vermek gördüyseniz:

  • Spesifik değişikliklerden kaçınılması imkansız hale geldiyse, uygulamaya koymak da fayda var.

Rüyada çikolatalı dondurma yemek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalettir.

Rüyada dondurma çubuğu görmek depresyona gireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Rüyada dondurma kesmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada dondurma dağıtmak büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına tabir olunur.

Rüyada dondurma yemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada dondurmalar görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada tatlı ve dondurma yemek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, terfi alacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kakaolu dondurma yemek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments