Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün çubuğu görmek

Rüyada yün çubuğu görmek

Rüyada yün çubuğu görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, dertlerin aşılacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yün çubuğu gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok önemli yer tutacak birisiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yün çubuğu görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Rüyada çubuk makarna yemek hayır işlerinden geri kalmayacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, prestij kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağ çubuğu görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma çubuğu görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çubuk yemek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çubuk görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çubuk görmek engellerden kurtulacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada kulak temizleme çubuğu görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments