Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba lastik görmek

Rüyada araba lastik görmek

Rüyada araba lastik görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, şansın yaver gideceğine, zor günlerden geçeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, iç açıcı sözlere, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba lastik gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan egoistçe yaklaşımlar görebilirsiniz.

Rüyada araba lastiğini patlamış görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, fesada bulaşacağına alamet eder.

Rüyada lastiği patlamış araba görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işarettir.

Rüyada eski araba lastiği görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada araba lastiğinin patlaması görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabaya lastik almak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada patlamış araba lastiği görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara rivayet eder.

Rüyada araba lastiği görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada araba lastiği değiştirmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments