Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın lastiklerini değiştirmek

Rüyada arabanın lastiklerini değiştirmek

Rüyada arabanın lastiklerini değiştirmek kötü ve zor günler geçireceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada arabanın lastiklerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada arabanın lastiklerini değiştirmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabanın lastiği patlamak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın lastiklerinin patladığını görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın lastiğini patlamış görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın lastiğinin patladığını görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada arabanın lastiği görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına inanılır.

Rüyada arabanın lastiğinin indiğini görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine alamet eder.

Rüyada lastik değiştirmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments