Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuza su vermek

Rüyada domuza su vermek

Rüyada domuza su vermek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, kredi çekileceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domuza su vermek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni fırsatlara şans tanımalısınız.

Rüyada suyun içinde domuz görmek nitelik ve farklılık geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalettir.

Rüyada domuza su vermek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuz ve at görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, geçim derdi çekeceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına işarettir.

Rüyada domuza benzemek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada domuz avlamak cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada uçan domuz görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulur.

Rüyada domuzu öldürdüğünü görmek paslı bir çiviye basabileceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki tane domuz görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments