Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz ve kedi görmek

Rüyada domuz ve kedi görmek

Rüyada domuz ve kedi görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, işlerin günden güne bozulacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuz ve kedi gördüyseniz:

  • Hırslı yapınız sizinle aynı yönde düşünen veya ilerleyen kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada domuz ve kedi görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçede domuz görmek böylece kendine güveneceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz domuz görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada derisi yüzülmüş domuz görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, borçlanılacağına alamet eder.

Rüyada domuz yediğini görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada domuzla yüzmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada domuz yüzü görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulur.

Rüyada domuzlar tarafından kovalanmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, yollarının açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments