Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz yediğini görmek

Rüyada domuz yediğini görmek

Rüyada domuz yediğini görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , eline büyük paralar geçeceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domuz yediğini gördüyseniz:

  • Rutine giren aktiviteler hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada başkasının domuz eti yediğini görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına yorulur.

Rüyada domuz eti yediğini görmek kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine işarettir.

Rüyada başkasının domuz yediğini görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada domuz yediğini görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada birinin domuz eti yediğini görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta domuz görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada domuz saldırısına uğramak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada derisi yüzülmüş domuz görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments