Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz kovaladığını görmek

Rüyada domuz kovaladığını görmek

Rüyada domuz kovaladığını görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, lüks içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada domuz kovaladığını gördüyseniz:

  • Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada domuz kovaladığını görmek günü birlik tatillere çıkacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine yorulur.

Rüyada domuz kovalamak iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domuzu kovalamak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domuzun kovaladığını görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah domuz yavrusu görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine alamet eder.

Rüyada domuz pisliği görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına rivayet eder.

Rüyada domuzun doğurduğunu görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, malların çoğalacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalettir.

Rüyada domuz bağı görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments