Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz kafası görmek

Rüyada domuz kafası görmek

Rüyada domuz kafası görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada domuz kafası gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz ya da ani tepkileriniz kısa veya uzun vadede problem yaratabilir.

Rüyada domuz kafalı insan görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuzun kafasını kesmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada domuz kafası görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuzun ısırdığını görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, işveren koltuğunda oturacağına inanılır.

Rüyada domuz sütü içmek geçiminin yerinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz domuz yavrusu görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada küçük domuz görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuzdan korkmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments