Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük domuz görmek

Rüyada küçük domuz görmek

Rüyada küçük domuz görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, ailesinden hayır göreceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Rüyada küçük domuz gördüyseniz:

  • Evinizde veya iş yerinizde sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada küçük domuz görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük domuz yavrusu görmek daima afiyette olacağına, arzularının yerine geleceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada küçük domuzlar görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada domuz eti tükürmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada domuz soymak üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada domuz pisliği görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada domuz sütü görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada domuz öldürmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments