Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz doğurduğunu görmek

Rüyada domuz doğurduğunu görmek

Rüyada domuz doğurduğunu görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayallerinin yıkılacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada domuz doğurduğunu gördüyseniz:

  • Kuşkulu durumlar veya şüpheli hareketleri olan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Rüyada domuz doğurduğunu görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, yeni girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada domuz doğurmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalettir.

Rüyada domuzun doğurduğunu görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada doğuran domuz görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuz eti yediğini görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada domuz olduğunu görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada domuzun öldüğünü görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada domuz ve kedi görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments