Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz olduğunu görmek

Rüyada domuz olduğunu görmek

Rüyada domuz olduğunu görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, iyilik görüleceğine, birçok engelin aşılacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına işaret eder.

Rüyada domuz olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada domuzla çekişmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, yeni projelere atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada domuz leşi görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, insanların hayır dualarını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanı domuz şeklinde görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Rüyada domuz beslemek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalettir.

Rüyada domuz sürüsü görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, çok günah işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde domuz görmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına tabir olunur.

Rüyada domuz ısırmasını görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, zarar etmeyeceğine delalettir.

Rüyada domuz yavrusu öldürmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments