Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz balığı görmek

Rüyada domuz balığı görmek

Rüyada domuz balığı görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine delalettir.

Rüyada domuz balığı gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere ters gelebilecek ya da uyumsuz davranışlarda bulunmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada domuz balığı görmek gözyaşı dökeceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada domuz bebek görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada domuz tarafından kovalanmak düşüncelerini net olarak açamayacağına, refaha erişileceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına işarettir.

Rüyada kurt ve domuz görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah domuzdan kaçmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, işlerinin bollaşacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada domuz eti yiyen birini görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada insanı domuz görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuz yavruları görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments