Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domatez görmek

Rüyada domatez görmek

Rüyada domatez görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, onu uyaracağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada domatez gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla gayret gösterirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada dönüp dolaşıp aynı yere gelmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada biriyle sarmaş dolaş olmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada yemek yemek ve doymamak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalettir.

Rüyada fareyi dolaşırken görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin icinde dolasmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah doberman köpek görmek eline geçen paraları tutamayacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada su içip doymamak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kedinin etrafında dolaştığını görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, bolluk içinde yaşanacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments