Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat olacağını görmek

Rüyada ameliyat olacağını görmek

Rüyada ameliyat olacağını görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, sorunlarının da son bulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ameliyat olacağını gördüyseniz:

  • Kişisel hayatınızda da yeni kararlar söz konusu olabilir.

Rüyada ameliyatta ölmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş ameliyatı olmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaktan ameliyat olmak sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, ortaklarla aranın bozulacağına işaret eder.

Rüyada kafa ameliyatı görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, hayırlı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kediyi ameliyat etmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalp ameliyatı görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, gönlünün ferahlayacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ameliyat önlüğü giymek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada bademcik ameliyatı olduğunu görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, hayırlı haberler getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments