Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu tabak görmek

Rüyada dolu tabak görmek

Rüyada dolu tabak görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada dolu tabak gördüyseniz:

  • Hedefe ulaşmak için birleşme arzunuz da ön plana çıkıyor.

Rüyada yemek dolu tabaklar görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hükmünün geçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada dolu tabak görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi dolu tabak görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemek dolu tabak görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın tabak görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına yorulur.

Rüyada tabak takımı görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada bir tabak üzüm görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada tabakta karpuz görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments