Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta karpuz görmek

Rüyada tabakta karpuz görmek

Rüyada tabakta karpuz görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sözler sarf edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, maddi zarara gireceğine inanılır.

Rüyada tabakta karpuz gördüyseniz:

  • Ağır bir engellenme etkisi altındasınız.

Rüyada tabakta karpuz görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karpuz sergisi görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, hayıflanacağına işarettir.

Rüyada kıpkırmızı karpuz görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada karpuz dilimi yemek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına inanılır.

Rüyada tatlı karpuz yemek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yorulacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada karpuz kabuğu yemek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada dev karpuz görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karpuz kavun tarlası görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, saadetinin yükseleceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments