Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu şişe görmek

Rüyada dolu şişe görmek

Rüyada dolu şişe görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolu şişe gördüyseniz:

  • Doğru taktiklerle ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada su dolu cam şişe görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada dolu şişe görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolu parfüm şişesi görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, herkesten ileriye gideceğine tabir olunur.

Rüyada dolu su şişesi görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına işaret eder.

Rüyada içi dolu su şişesi görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu pet şişe görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, kazancın düşeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada su dolu şişe görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada içi su dolu şişe görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments