Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu arabaya binmek

Rüyada dolu arabaya binmek

Rüyada dolu arabaya binmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulur.

Rüyada dolu arabaya binmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular veya aile ilişkileri yorucu ya da yıpratıcı olabilir.

Rüyada dolu arabaya binmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolu otobüse binmek yeni ilişkiler kurulacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir eve taşınılacağına işaret eder.

Rüyada dolu araba görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada içi dolu araba görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı birinin arabasına binmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabaya binmek inmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada küçük bir arabaya binmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada başbakan arabasına binmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments