Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu kutu görmek

Rüyada dolu kutu görmek

Rüyada dolu kutu görmek daha sonra işlerin açılacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolu kutu gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardım edebilecek kişilerle sosyalleşerek durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Rüyada dolu kutu görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işarettir.

Rüyada dolu posta kutusu görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada içi dolu kutu görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulur.

Rüyada hediye kutusu almak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sadaka kutusu görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kutu görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutuda şeker görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parfüm kutusu görmek hayata daha sıkı tutunacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments