Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutuda şeker görmek

Rüyada kutuda şeker görmek

Rüyada kutuda şeker görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hastalıklarını yeneceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kutuda şeker gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler size bazı konularda yardımcı olabilir.

Rüyada kutu şeker görmek birçok yeni fikir edinileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kutuda şeker görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine işarettir.

Rüyada şeker kutusu görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, her şeyin gönlünce olacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dikiş kutusu görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kutu sütü görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kutu görmek kalabalıktan uzak olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işinde terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadife kutu görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, büyük üzüntüler olacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada kutu içinde altın görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments