Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu kumbara görmek

Rüyada dolu kumbara görmek

Rüyada dolu kumbara görmek azap çektiğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, keyifli hale geleceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolu kumbara gördüyseniz:

  • Bazı olaylar netleşmeye, şekillenmeye veya somut hal almaya başlıyor.

Rüyada dolu kumbara görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına inanılır.

Rüyada para dolu kumbara görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş kumbara görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumbarada kağıt para görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kumbara görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada kumbarada para görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet eder.

Rüyada bozuk paraları kumbaraya atmak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kumbaraya bozuk para atmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments